Mehmet Barbaros KILINÇ - Okul Müdürü

1986 yılında Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde doğdu. İlkokul eğitimini Sandıklı Ali Çetinkaya İlkokulu’nda, ortaokul ve lise öğrenimini Afyonkarahisar Sandıklı Anadolu Lisesi’nde bitirdi. 2008 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2009 yılında Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Tüten köyü Kesme Mezrasında müdür yetkili sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 2010 yılından itibaren Eskişehir ilinde öğretmenlik görevine devam etmiştir. 2018 yılında Osmangazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde Sınıf Öğretmenliği bölümünde tezli yüksek lisansını tamamlamıştır. 2019 yılında Osmangazi Sosyal Bilimler Dergisi Armağan özel sayısında makalesi yayımlanmıştır. 30.09.2019 tarihinden itibaren Alpu Atatürk İlkokulu’nda okul müdürü olarak görev yapmaktadır. 2020 yılında Adalet Meslek Yüksek Okulundan, 2020-2023 yılları arasında Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi´nden mezun olmuştur. Evli ve bir çocuk babasıdır.

(538) 238 1001 Eposta