Atatürk İlkokulu


Vizyon: Öğrencilerini bilgi çağının gereklerini yerine getiren, değişim ve gelişime açık, yaratıcı ve üretken, kendine güvenen, katılımcı bireyler olarak yetiştiren örnek ve öncü bir kurum olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına yürekten bağlı, diline, kültürüne ve tarihine hâkim, vatanına ve milletine yararlı, özgür ve çağdaş bireyler yetiştirmek. Öğrencileri, sağlıklı iletişim kurabilen, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, özgüveni tam, sorumluluk alabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, teknoloji ile barışık, yararlı hobileri olan, estetik beğenileri gelişmiş, üretken ve yaratıcı, araştırmaya ve öğrenmeye meraklı, insana, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamaktır.

Başarılar: Okulumuz, 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında İl Geneli İlkokullar Arası Bilgi Yarışması´nda il birinciliği elde etmiştir. Okulumuz, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında İl Geneli İstiklal Marşı´mızı Güzel Okuma Yarışması´nda il üçüncülüğü elde etmiştir.

Pansiyon Bilgileri: Pansiyonumuz yoktur.
Saatler: 09:00- 14:30
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: ÖĞRETMENLERE ANLAŞMALI SERVİS HİZMETİ VAR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: Okumuzda Bakanlığımızın başlatmış olduğu ""Okulumda Sağlıklı Besleniyorum" projesi yürütülmektedir.Ayrıca öğretmenlerimizin yürüttüğü E-Twinning projeleri de vardır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Kurumumuzda 2023-2024 Eğitim öğretim yılında yurt dışı projelerine katılım hedeflenmektedir.
Kontenjan Bilgileri: -

Telefon - 05382381001

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://alpuataturkio.meb.k12.tr

Adres - Fatih Mah. Mihalıççık Cad.6 Alpu/ESKİŞEHİR

Öğretmen :21
Öğrenci :131
Derslik :11
Toplantı Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2410
Revir:1
Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - ALPU İLÇE MERKEZİ. FATİH MAH. MİHALIÇÇIK CAD. NO:6

Adres - Fatih Mah. Mihalıççık Cad.6 Alpu/ESKİŞEHİR

Ulaşım ALPU BİRLİK DOLMUŞLARIYLA ULAŞIM MÜMKÜNDÜR. BEYLİKOVA VE MİHALIÇÇIK´A GİDEN MİNİBÜSLERLE DE OKULUMUZA ULAŞIM SAĞLANABİLİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR. İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 39 KM´DİR .